Juni 2017 nyhetsbrev

02.06.2017

Klicka på rubriken för att ta del av hela nyhetsbrevet
Förändringens vindar blåser i livet just nu, och om det handlar juni månads månadsbrev. Livet tar oss ständigt med på en vindlande berg- och dalbana, ibland i glädje ibland i sorg. Maj slutade med några inställda klasser på grund av att jag förlorade en nära anhörig och jag behövde ta en time-out ett tag. Yogakursen i Fräntorp fick därför en extrainsatt klass måndag den 5 juni. Terminsavslutning i Fräntorp är måndag den 12 juni, då med förlängd klass och avslutningsfika. Jag vill tacka alla som gått denna yogakurs med mig för en helt underbar termin tillsammans, och vi ses igen den 28 augusti! Det kommer att finnas plats för några nya i gruppen, så kontakta mig om du vill veta mer.

Den 14 - 18 juni är jag på utbildning med Tara Judelle som kommer till Göteborg. Hon är min yogalärares lärare och även en av grundarna till konceptet Embodied Flow som jag är mycket inspirerad av i min egen undervisning. Det kommer säkerligen att bli intensiva dagar fyllda med värdefulla kunskaper och erfarenheter.

Onsdag den 21 juni är det Internationella yogadagen och då kommer jag att hålla en yogaklass kl 17.15 - 18.45 på Nordic Wellness Olskroken, särskilt välkomna då - det blir 90 minuters hyllning till yogan, och dessutom min sista klass på denna klubb! 
Jag kommer alltså att sluta hålla fasta klasser på Nordic wellness. Det har varit en fantastiskt rolig och lärorik tid, men nu är det dags för mig att gå vidare till nya äventyr. Tusen tack till alla er som så troget kommit vecka efter vecka på mina klasser. Det har blivit 100 härliga klasser under min tid på Nordic Wellness! Ni har gett mig så mycket positiv energi och ni har betytt väldigt mycket för mig. Jag lämnar därför denna mysiga klubb med vemod, men jag hoppas att träffa många av er igen till hösten på mina workshops, kurser och annat.

Jag kommer att börja som yogalärare på Hagabadet med start från och med vecka 26. Det känns fantastiskt roligt och utvecklande att få arbeta i denna miljö tillsammans med de andra yogalärarna där, och jag ser verkligen fram emot många härliga yogaklasser med såväl nya som gamla bekantskaper, både på Hagabadet i city och Hagabadet Sannegården Pure yoga och spa!

Önskar alla en fin sommar med sol, bad, yoga och stunder av stillhet och medveten närvaro.

Namasté!

Sandra