Maj 2017 nyhetsbrev

08.05.2017

Klicka på rubriken för att ta del av hela nyhetsbrevet.
Sköna maj välkommen!
Nu är våren äntligen här på riktigt. Solen värmer gott och vi kan börja yoga utomhus, kanske med gräset som yogamatta?

Torsdag den 11 maj kl 18.00 är det dags för eventet "Hjärna Yoga" på butik NH2, Linnégatan 76. Det blir en inspirerande kväll med föreläsning om hjärnan av Titti Levin och yogaklass med mig. Dessutom bjuds det på nyttiga drinkar och fika, och det finns även tid att ställa frågor och få lite hälsorådgivning av Titti, RoseAnna och Michelle som arbetar på NH2. Missa inte detta om du är intresserad av kost, auyrveda, hälsa, knopp och kropp och yoga!
Pris: 200 kr.
Anmälan sker till: info@nh2.se

Det är också dags att vandra i all skönhet som naturen erbjuder oss. Följ med på mindful walking, söndag den 14 maj. En mindful walking är gående meditation där vi vandrar i både tystnad och guidning med fokus på naturen, vårt andetag och framför allt medveten närvaro. Vandringen är långsam och inkännande, och passar både dig som är van att meditera och dig som är ny till meditation och mindfulness. Vi pausar vandringen på en plats med vacker utsikt för några mjuka yogarörelser och lättare fika innan vi vandrar tillbaka. Vill du hänga med så hör av dig senast lördag 13 maj. Vi samlas vi vid caféet vid Härlanda tjärn kl 12.00, och beräknas vara åter ca kl 14.00. Ta med dig något att dricka och bär bekväma kläder och skor. Pris: 150 kr kontant eller via Swish (fika ingår)
Anmälan

Övrig information:
Måndagen den 1 maj är helgdag och kursdeltagarna i Fräntorp har ledigt. I stället håller jag en yogaklass på Nordic wellness Odinsgatan kl 18.00.

Sista helgen i maj går Yoga games av stapeln på Svenska mässan i Göteborg (27-28 maj). Eftersom att jag kommer att vara där och ta del av alla inspirerande yogalärare från både när och fjärran så blir det vikarie på lördagsklassen 27 maj. Förresten - du vet väl om att det även erbjuds några gratis yogaklasser om du inte skaffat någon biljett!

Namaste!