April 2018 nyhetsbrev

26.03.2018

Hej yogis och yoginis!
Äntligen liiite vår i luften efter ett långt, segt och iskallt avslut på vintern. Vi har passerat vårdagjämning, det hörs fågelkvitter igen och klockan är ändrad till sommartid, så nu väntar jag bara på lite sjystare temperatur så man kan ta den där utomhusfikan (eller utomhusyogan) på en solig terrass - som jag längtar! Våren innebär också att det är massor av härliga saker på gång, så här vill jag dela med mig lite om vad som händer i vår:

Nyhet!
Mer yoga! Hagabadet öppnar en anläggning på Drottningtorget, och där kommer jag undervisa yoga på onsdagskvällar och fredagsförmiddagar. Jag kommer ha både hathayoga flow och
yinyoga med meditation. Det är en av de vackraste spa- och yogaanläggningar som finns i Göteborg, så det känns väldigt roligt att få vara där. Yogaklasserna på Hagabadet i Haga på lördagar är också kvar på schemat.

Förändring!
På Systerknutens vårschema utgår nu söndagens Hathayoga flow och de kommer istället köra utomhusträning. Yinyogaklassen kl 18.30 - 19.45 är kvar som vanligt. Har du inte besökt
Systerknuten i Kålltorp ännu så gör det - lite mindre, mycket personligare!

Events!
Afro Yoga Fusion
Söndag den 22 april kl 17.00 - 19.00. Jag och Jessica Ahlborg bjuder in till vårens största glädjeboost! Älskar du (precis som vi) yoga, afrodans, trummor och rytmer? Då ska du inte missa denna specialklass där kombinerar vi afrikansk dans med yoga! Grundning, energi och rytmer men också gott om plats för stillhet. Vi rör oss mjukt och samtidigt kraftfullt, dansar och yogar barfota i medveten närvaro. Vi avslutar med meditation och avslappning. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av afrodans eller yoga. Jessica är en sprudlande och   inspirerande person som bland annat arbetar som personlig tränare, afrodansinstruktör och yinyogalärare.
Lokal: Systerknuten, Björcksgatan 51, Göteborg. Pris: 250 kr.
Anmälan till:
info@systerknuten.se

    Fullmåneceremoni. Söndag den 29 april kl 19.00 - 21.00 är det åter dags för en finstämd fullmånekväll med bland annat meditation, restorative yoga (stilla och återhämtande) och själsligt arbete. Ett tillfälle att gå djupt i dig själv för att släppa taget om det gamla och bjuda in det nya. Te och snacks och en liten gåva ingår.
    Lokal: Systerknuten, Björcksgatan 51, Göteborg. Pris: 250 kr.
    Anmälan till: sandra.adrian@comhem.se

Yogaworkshop Soulfood Vår. Söndag den 6 maj kl 10.00 - 13.00. I samarbete med yogalärare Maria Ekman från Madhya Yoga & wellness bjuder vi nu in till del 2 av yogaworkshop Soulfood - näring till både kropp och själ. I februari arbetade vi med del 1 (tema vinter och elementet vatten), och nu fortsätter resan genom året alltså med del 2 med tema vår. Med yin- och yangyoga, meditation och mantra kommer vi att utforska yoga och kroppens meridianer genom vårens element som enligt kinesisk medicin är trä, för att få förståelse för hur det påverkar oss.
Vårens yoga är stärkande, renande och förbereder oss inför sommaren! (Du behöver inte ha deltagit i del 1 för att delta i del 2.)
Lokal: Marstrands skola, idrottshallen. Pris: 400 kr.
Anmälan till: mariaekm@gmail.com

Påskledigt!
Fram till 8 april är alla yogaklasser inställda och inga Reiki- eller PT-tider. Jag är på Bali för att ägna mig åt egenvård med sol och bad. Jag hoppas på att få yoga, vila ut, meditera och också besöka Bali Spirit festival, en stor yoga-, dans- och musikfestival. Jag kommer att ha mobilen avstängd till stor del och därför inte svara på mejl och meddelanden lika ofta under min semester, men läser dem alla och återkopplar i till er den mån jag kan.

Önskar er alla en riktigt glad påsk!

Med kärlek,

Sandra Adrian