September 2017 nyhetsbrev

03.09.2017

Hej yogis! Det har redan hunnit bli september och hösten är här. Det både känns i luften och syns i naturen. Så vad händer i höst då?
Yogakursen i Fräntorp började i måndags, då med ett kostnadsfritt prova-på-tillfälle. Fantastiskt roligt att så många ville komma då, och kul att så många också har bestämt sig för att fortsätta vara med hela terminen! Eftersom vi nu har vuxit ur den lilla B-salen i Folkets hus och flyttat ner till den stora luftiga A-salen så har vi lite extra utrymme. Detta skapar möjlighet för drop in om någon vill komma på bara en enstaka klass då och då under hösten. Meddela mig om du vill droppa in via mejl eller sms senast fyra timmar innan klassen börjar, måndagar kl 18.00-19.15. Drop in-pris 150 kr/klass.

Jag kommer från och med nästa vecka att ha två fasta veckoklasser på Hagabadet, båda på lördagar. En lugn, varm flowklass som passar alla nivåer, och en hathayoga 2 för dig som yogat tidigare och vill fördjupa din yogapraktik en aning. Jag vikarierar även en del så vill du veta var jag håller hus gör du det enklast genom att följa mig på Instagram eller Facebook Yoga by Sandra Adrian.

I höst blir det förstås också två riktigt härliga yogaworkshops - missa inte detta!
"De fem elementen" är söndag den 24 september kl 14.00-16.30 på Hela Hälsan vid Munkebäckstorget. Jag är enormt taggad på att undervisa den! I den här workshopen kommer du att utforska hur yoga kan upplevas genom de fem elementen jord, eld, vatten, luft och rymd, och du kommer kanske vara lite utanför den vanliga, strikta "yogaboxen". Du behöver inga förkunskaper, bara vara nyfiken på en upplevelse genom yogarörelser, andningsövningar och meditation. Pris 290 kr.

Söndag den 15 oktober håller jag och fantastiska yogalärare Milla Floryd yogaworkshopen "Vibrations of life" på Pure Yoga och spa i Sannegården. Allting i och omkring oss är vibrationer. Vi kommer tillsammans höja vår vibration genom att få sjunga mantra på sanskrit, praktisera yogarörelser och tekniker för andning och meditation. Mums för kropp och sinne! Anmäl dig direkt via Hagabadet Sannegårdens hemsida eller ring 031-600600.

Avslutningsvis vill jag också berätta att jag fortsätter undervisa PT (personlig yoga) precis som vanligt, men en del av dessa tillfällen är flyttade från lokalen på Munkebäcksgatan till yoga shalat Yoga Treats på Kastellgatan 22 i Linnéstaden. För att boka tid för PT ringer eller mejlar du direkt till mig (mer information se kontakt eller Personlig yoga).
Vi ses!