September - oktober 2018 nyhetsbrev

03.09.2018


Namasté yogis och yoginis!
Hoppas ni alla mår gott och att ni tar hand om er ordentligt! Nu har hösten kommit igång på allvar och jag tillhör ju dem som älskar hösten - alla färger i naturen, mysiga halsdukar och koftor, lååånga fikastunder, skiftet i luften och sinnet OCH förstås alla nya roliga saker som jag vill berätta för er om! Så, vad är då på gång?

NYHET!
Yinyoga på Improve, torsdagar kl 19.00-20.15

Från och med torsdag den 27 september kommer jag att undervisa yinyoga varannan torsdag på Improve på Partille Arena. Det är ett helt nytt ställe för mig och det ska bli riktigt spännande och roligt att lära känna deltagarna där. Kom gärna förbi och yoga med mig där nån torsdag om du är i närheten!

Tre yinyogaklasser tillbaka igen!
Hot yinyoga med meditation, onsdagar kl 18.15-19.45, Hagabadet Drottningtorget.
Yinyoga, fredagar kl 9.15-10.30, Hagabadet Drottningtorget.
Yinyoga på söndagar kl 18.30-19.45 på Systerknuten, Kålltorp.


KOMMANDE WORKSHOPS OCH EVENTS

Söndag 9 september kl 09.00 - 10.00
PRANA FESTIVAL - Earth Medicine

I helgen är det Prana festival, ett av de största eventen inom yoga och träning i Sverige. Festivalen hålls på Bananpiren i Göteborg. Jag är i Flowtältet på söndag morgon med min klass "Earth Medicine - Din yoga är medicin för Moder jord". Jag har skapat en klass med mjuka flöden och fri rörelseglädje. Guidad genom fri rörelse, yoga asanas, mudra och mantra connectar du till Moder jord, din kropp och din själ. I den här klassen får du ett högre syfte med din yogapraktik och en yogaupplevelse lite utöver det vanliga. Du kan förköpa din biljett via nätet eller köpa biljett till en eller flera klasser på plats på festivalen. På festivalområdet finns också gratis träning och en mässa med utställare som har allt från hälsokost, yogamattor, skor, mat, utbildningar, kläder m.m. Det är gratis entré till utställningshallen så du behöver inte ha biljett för att besöka den.
Ta dig dit: Spårvagnshållplats Frihamnen (linje 5, 6, 10 och 13), promenera ca 5 minuter, eller till busshållplats Frihamnsporten (linje 16, 16x, 45, 55 och 402) promenera ca 5 minuter. 
Vi ses där!

Tisdag 25 september och onsdag 24 oktober
FULLMÅNEMEDITATION PÅ HAGABADET
Om du inte fick möjlighet att vara med på detta event senast finns nu ett par nya tillfällen. Vi samlas efter stängningsdags på Hagabadet inne i Ägget, Hagabadets mest kända och vackraste rum. Det är tyst och släckt i huset och du välkomnas in till en lugn kväll i fullmånens magiska energi, där vi tillsammans sitter runt vattnet och mediterar. Kvällen innehåller bland annat meditation, mantra och djupavslappning och ger en riktigt speciell känsla. Mer information och anmälan: https://kurser.hagabadet.se/events/fullmanemeditation/

Fredag 12 oktober kl 18.00 - 20.00
SPECIALEVENT: AFRO - YOGA FUSION!

Jag och Jessica Ahlborg bjuder in till höstens största glädjeboost - Afro Yoga Fusion! Sist vi höll detta event gick både vi och deltagarna hem med ett stort smajl och en underbar glädjekänsla, så vi bestämde oss för att göra om det igen! Så om du (precis som vi) älskar yoga, afrodans,
trummor och rytmer då ska du inte missa denna specialklass. Vi kombinerar afrikansk dans med yoga för grundning, energi och rytmer men också plats för stillhet. Vi rör oss mjukt och samtidigt kraftfullt, dansar och yogar barfota i medveten närvaro. Vi avslutar med en trummeditation och avslappning. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av afrodans eller yoga för att delta - kom precis som du är, och har du varit med förut så kom gärna igen!
Jessica är en av ägarna till träningsstudion Systerknuten. Hon är en sprudlande och inspirerande person som bland annat arbetar som personlig tränare, afrodansinstruktör och yinyogalärare.

Lokal: Systerknuten, Björcksgatan 51, Göteborg. Pris: 250kr
Anmälan till: info@systerknuten.se

Söndag 18 november kl 10.00 - 13.00
Yogaworkshop "SOULFOOD - Höst"

I samarbete med yogalärare Maria från Madhya Yoga & wellness bjuder vi nu in till årets fjärde och sista del av yogaworkshop Soulfood - näring till kropp och själ; "Höst". Vi använder yin- och yangyoga, meditation, mantra och andningsövningar för att utforska yogan genom höstens element som enligt kinesisk medicin är metall. Denna workshop välkomnar hösten med öppna armar och ger dig ökad förståelse för hur du kan använda denna årstid på bästa sätt för ditt välbefinnande. Du kommer få lära dig hur elementet metall fungerar i kroppen och mentalt, och vad du kan göra för att balansera detta för att förbereda dig inför vintern. Vi avslutar med ett djupavslappnande gongbad. Du behöver inte ha deltagit i de tidigare tre delarna för att vara med.
Lokal: Marstrands skola. Pris: 400 kr. Anmälan till: mariaekm@gmail.com

2-9 juni 2019
YOGARETREAT OPEN; CIOVO, KROATIEN
I förra nyhetsbrevet berättade jag om att jag precis släppt anmälan till nästa års yogaresa. Det är fantastiskt roligt att det redan börjat trilla in bokningar! Tjoho! Jag ser väldigt mycket fram emot den här resan, att under en hel vecka få njuta av att fokusera på yoga och välbefinnande, få hemlagad vegetarisk mat, vandra och bada vid de underbara vita stränderna vid Rokasa retreat center. Missa inte Early bird-priset som bara gäller under hösten, och att boka din flygbiljett så tidigt som möjligt för bästa pris. Läs mer: Yogaresa

Till sist vill jag bara säga att det allra roligaste med att skriva nyhetsbrev till er är att det är alltid lika trevligt när ni sen hör av er, oavsett om det gäller bokningar, Reiki-behandlingar, privatundervisning, workshops eller om ni bara har någon fråga, synpunkt eller glada hälsningar. Det gör mig jätteglad!

Tack för att DU finns och läser mitt nyhetsbrev!

Med kärlek,
Sandra