❈ Ceremoni och Reiki❈

Nyckeln till hälsa och välbefinnande sägs vara att ha en bra balans i livet. Men balans är inget vi bara hittar eller får om vi har tur. Det skapar vi själva genom att börja lägga märke till vad som ger energi och vad som tar energi från oss och förstå hur vi själva kan påverka detta så att vi alla kan stå helt och fullt i vår egen kraft.

Hälsa och välbefinnande är långt ifrån att bara undvika sjukdomar, eller att orka ta sig igenom den transportsträcka som är livets alla dagar. Det handlar om att leva livet fullt ut med glädje, nyfikenhet och det som är livskvalitet för dig. För mig handlar det om att fortsätta ha ett öppet sinne och våga utvecklas så länge jag lever. Detta innebär att medvetandegöra vad och hur vi äter, hur vi rör på oss, vad vi konsumerar, om vi vilar tillräckligt för att återhämta oss - och till och med se över våra attityder och hur vi tänker. För mig är det naturligt att ha ett holistiskt perspektiv och att arbeta både kunskapsbaserat och intuitivt. Allt hänger ihop. Kropp, sinne och själ. Människa, djur och natur.

Ibland behöver vi stöd i att skapa ett liv som känns bra på riktigt. Det kan innebära att fördjupa sig i yoga genom kurser, workshops och fördjupningsklasser för att få en större förståelse av hur vi kan använda yoga i våra vardagliga liv. I mina kurser och workshops ingår alltid yogafilosofi och en holistisk syn på människan. Det kan vara privatundervisning för att få hjälp med återhämtning och stressreducering genom yoga, meditationer, andningsövningar, samtal och/eller Reiki-behandlingar. 

Reiki
Reiki betyder universell livskraft. Det är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod som  används vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Läs mer om Reiki här

Jag utbildar mig i shamanism och shamansk healing. Det innebär att komma närmare naturen i och omkring oss själva för djup läkning av kropp och själ. Shamansk healing är en energimedicinsk riktning från ursprungliga indianska traditioner. I denna riktning finns mycket som är likt det österländska synsättet inom ayurveda, energier, chakran, meridianer med mera. Jag har också påbörjat mina studier i akupressur, en teknik som arbetar med energikanalerna i kroppen för att skapa balans, vilket också i sin tur kan förhindra sjukdomstillstånd.

Ceremonier 
Jag håller också ceremonier med olika teman, oftast håller jag ceremonier med intentionen att följa naturens rytmer, vilket innebär att ceremonierna kan ha olika fokus; fullmåne-, nymåne-, eller höst- och vårdagjämningsceremioner till exempel. Under dessa tillfällen guidar jag med varierande tekniker, såsom guidade meditationer, restorative yoga, mantra, djupavslappning och shamansk trumma. Månen påverkar både människor och natur, och genom att hedra månens faser hjälper det oss att leva i samklang med vår egen naturliga rytm. Det är den bästa tiden för rening, laddning och att släppa taget om gammalt och välkomna det nya. Ett sätt att återta kontakten med den ursprungliga visdomen i naturen. För nästa tillfälle se fliken Kurser, workshops, events. 

PRIS REIKI HEALING/ENERGIARBETE

60 minuter Reiki-behandling - 800 kr
60 minuter x 3 Reiki-behandlingar - 2000 kr

Välkommen att boka privatundervisning i yoga, workshops, Reiki-behandling m m, se Kontakt."The grass isn't greener on the other side. It's greener where you water it."