❈ Kurser, workshops, klasser & events ❈  

YOGAKURS 15 VECKOR 

I denna yogakurs arbetar vi bland annat med teknik i yoga asanas (positioner), andningsövningar, meditation, mantra, mudras och yogisk filosofi. Varje klass utgår från ett tema i den yogiska filosofin och mytologin. Den fundamentala praktiken kommer från hathayogatraditionen och tantrisk filosofi, samtidigt praktiserar vi alltid med inspiration från en mängd olika skolor och former av energiarbete. Detta är en grupp med max 12 deltagare för fokus på varje person och en trygg gemenskap. Alla nivåer är välkomna, observera dock att detta är inte är en nybörjarkurs.

Kursstart: 7 februari - 16 maj 
Dag och tid: Tisdagar kl 18.15 - 19.45
Plats: Holistiskt hälsocenter Makasih, Bromeliusgatan 14, Göteborg. Hållplats Munkebäckstorget.

Anmälan och frågor till: sandra@adrian.nu eller tel 0709-319719

Vid frågor om kursen kontakta mig via e-post enl ovan eller telefon.
Föranmäld dropin i mån av plats, 175 kr, bokning samma dag.
Dropin betalas via Swish: 123 575 3645

OBS! Denna kurs är fullbokad men kontakta mig för dropin i mån av plats!


Fredag 24 mars 2023 kl 22.00 - 07.00

GONGPUJA

Under en gongpuja sover eller vilar du i yogasalen i gongarnas vibrationer under hela natten medan vi gongspelare turas om att hålla gongarna mjukt vibrerande natten igenom. När du lyssnar på gongen sköljer ljudvågorna över dig, oräkneliga toner, både de som är hörbara för ditt öra och de som bara ditt undermedvetna kan uppfatta. Undertoner, övertoner och alla toner där emellan, stiger och sjunker, blandar sig och bygger på varandra, lager på lager i något som kallas för ett "resound". Ett ljud som är icke-linjärt och som hjärnan inte kan förutsäga uppstår och har förmågan att ta dig till en plats bortom medvetandets begränsningar där du kan nå en djup avslappning.

I denna djupavslappning sägs att energimässiga blockeringar, känslomässiga knutar och fysiska spänningar kan lösas upp. Det är en plats för läkning och transformation bortom tid och rum. Det sägs att ljudet av gongen är det närmsta vi kan komma ljudet av universums expansion. Eller uttryckt på följande sätt:

"The gong is the spirit song. It is the primal whisper of the soul. It's sound is the echo of the Original Word that created the world, the sound within all sounds."

Varmt välkommen till en unik och magisk ljudupplevelse.

Plats: Hagabadet Drottningtorget. 

Läs mer och anmäl dig på: https://www.hagabadet.se/kurser/hagabadet-drottningtorget/gongpuja-friday-2023-03-24/


Yoga Games Göteborg 2022
Yoga Games Göteborg 2022

YOGA GAMES GÖTEBORG 
31 mars - 1 april 2023

Jag har fått nöjet att hålla två fina klasser på Yoga Games Göteborg 2023:

Fredag 16:00 - 19.00: Sound healing workshop

Soundhealing har på olika sätt använts sedan bronsåldern för meditation, spirituella ceremonier och för att komma i kontakt med det gudomliga. Olika ljud, såsom trummor, sång/mantra chanting/ gongar har använts i alla kulturer och världsdelar. Modern forskning visar nu också att soundhealing (ljudterapi) används med gott resultat för djupavslappning och stressreducering, genom att sänka hjärnvågornas frekvens till alfa- eller thetanivå. Ljuden kan hjälpa dig att ta oss in i ett djupt meditativt tillstånd där vi kan få möjlighet att läka obalanser. Ljudvibrationer har en kraftfull förmåga att påverka oss fysiskt, mentalt och även vårt undermedvetna. Du kommer i denna Soundhealingsession genomgå en ljudresa där du vilar i kraftfulla vibrationer i rummet från bland annat gongar, kristallskålar, och vi kommer avsluta med en ledd schamansk trumresa. Sessionen passar alla som vill gå djupt i meditation och healing. Inga förkunskaper krävs.

Lördag 09:00 - 10:15: Shamanic Yoga Flow 

Jag guidar dig genom en vacker och spirituell yogaklass som passar alla nivåer. Här praktiserar vi mjuka men kraftfulla flöden och lugnare positioner samt tekniker för frigörande av energi. Klassen innehåller kort teori, samt yogapraktik som flätar samman shamanska traditioner med klassiska asanas, mantra, mudras. Avslutas med savasana och trummeditation.

Med kod Sandra får du 15 % rabatt på din biljett. Läs mer och anmäl här: 
https://yogagames.org/events/4049/?presenter_id=4c66b8b2-6a4b-4706-b5e8-4f5da40edcff


ORDINARIE VECKOKLASSER

 Makasih Holistiskt Hälsocenter, Munkebäck.

 Tisdagar kl 18.15 Yogakurs/temaklass. Dropin i mån av plats.

*****
Hagabadet Haga

Måndagar kl 15.45-16.40 Yoga Grund

Fredagar kl 14.00-15.30 Restorative yoga

*****
Hagabadet Drottningtorget

Tisdagar kl 12.00-12.45 Soundhealing med gong, crystal bowls, rainstick m m

Fredagar kl 07.45-08.40 Hot hathayoga

*****

Hagabadet Älvstranden

Onsdagar kl 10.00-11.30 Hot Yinyoga Five elements (temaklass)

Följ mig gärna på Facebook och Instagram :-)