Personlig yoga

När du investerar i ett tillfälle med privat undervisning i yoga hos mig får du möjlighet att få dina önskemål tillgodosedda på ett personligt sätt. Vi arbetar tillsammans med det område som du väljer att fokusera på och där du vill utvecklas. Det kan vara både kortsiktiga och långsiktiga mål, t ex teknik i yogapositioner, ökad rörlighet, andningsövningar och olika meditationstekniker för ökad koncentration och stressreducering. Du kan boka yogaundervisning för ett enstaka tillfälle eller mer regelbundet över en längre tid.

Du kan förstås också med fördel kombinera en Reiki-behandling med privat yogaundervisning, vi anpassar efter dina önskemål.

PRIS PRIVAT UNDERVISNING YOGA:
60 minuter - 850 kr
Begär offert för paketpris skräddarsytt för just dig.

PRIS REIKI:
60 minuter Reiki-behandling - 650 kr
60 minuter x 3 tillfällen Reiki-behandling - 1800 kr

Privatundervisning och Reiki sker på studion Systerknuten, Björcksgatan 51, Kålltorp, alternativt stuidon Singing Being på Wrangelsgatan 11, Lunden. 
Kan vid behov och överenskommelse även bokas hemma hos kund (dock inte första tillfället).


För mig är det viktigt med en helhetssyn på kropp, sinne och själ, och därför kan det vara bra för dig som kund att känna till att du kan komma att bli tillfrågad om t ex sömn- och matvanor, stress, övrig träning, arbetssituation, graviditet och eventuella skador.

"Look deep into nature, and then you will understand everything better."
- Albert Einstein