Personlig yoga

När du investerar i ett tillfälle med privat undervisning i yoga hos mig får du möjlighet att få dina önskemål tillgodosedda på ett personligt sätt. Vi arbetar tillsammans med det område som du väljer att fokusera på och där du vill utvecklas. Det kan vara både kortsiktiga och långsiktiga mål, t ex teknik i yogapositioner, ökad rörlighet, andningsövningar och olika meditationstekniker för ökad koncentration och stressreducering. Du kan boka yogaundervisning för ett enstaka tillfälle eller mer regelbundet över en längre tid.

Du kan förstås också med fördel kombinera en Reiki-behandling med privat yogaundervisning, vi anpassar efter dina önskemål.

PRIS PRIVAT UNDERVISNING YOGA:
60 minuter - 700 kr
90 minuter yoga - 900 kr
60 minuter x 3 tillfällen - 2000 kr
60 minuter x 10 tillfällen - 6000 kr
60 minuter DUO (2 pers) - 1200 kr

PRIS REIKI:
60 minuter Reiki-behandling - 600 kr
60 minuter x 3 tillfällen Reiki-behandling - 1500 kr
90 minuter Reiki-behandling - 750 kr

Privatundervisning och Reiki sker på studion Systerknuten, Björcksgatan 51, Kålltorp, alternativt stuidon Singing Being på Wrangelsgatan 11, Lunden. 
Kan vid behov och överenskommelse även bokas hemma hos kund (dock inte första tillfället).


För mig är det viktigt med en helhetssyn på kropp och sinne, och därför kan det vara bra för dig som kund att känna till att du kan komma att bli tillfrågad om t ex sömn- och matvanor, stress, övrig träning, arbetssituation, graviditet och eventuella skador.

"Look deep into nature, and then you will understand everything better."
- Albert Einstein