Tidigare event och workshops

Här är några av mina tidigare event och workshops. Jag håller kontinuerligt nya kurser, workshops och event varje år - se nyhetsbrev eller under fliken Kurser, workshops.  Varmt välkommen!

Prana festival 2016

Jag höll min yogaklass
"Prana - Jag känner livet i mig"
på Prana festival, en yoga- och musikfestival, i Göteborg. Yoga asana, pranayama och flödande prana!

Prana festival 2018

"Earth medicine - din yoga är medicin för moder jord." För 2018 års festival skapade jag en klass med mjuka flöden och fri rörelseglädje. Guidad genom asanas, mudra och mantra connectar du till jorden, din kropp och din själ, och får ett högre syfte med din yogapraktik. 

Yogakurs på Kulturhuset Kåken, Härlanda

Terminskurser. Fokus på teknik i yoga asanas (fysiska positioner), andningsövningar, meditation och filosofi. Passar dig som ser yogapraktiken som en del i din personliga utveckling.
Alla nivåer välkomna! 

Yogaworkshop
"Happy new you!"

2017 startade vi det nya året med en yogaworkshop som fokuserade på balanserande och detoxande yoga, meditation, mantrasång och djupavslappning. Nytt år, ny start.

Yogakurs grund, 
Folkets hus i Fräntorp

Terminskurser 2017-2018. Teknik i yoga asanas, meditation, andningsövningar och filosofi. 

Yogaworkshop
"De fem elementen"

2017. Vi utforskar och lär oss förstå de ayurvediska fem elementen; jord, vatten, eld, luft och rymd genom yoga, andningsövningar och meditation.

Yogaworkshop Hanuman - myt och mening

2019. Berättelsen om apguden Hanumans liv och äventyr vävs samman till en fördjupningsklass. Vi utgår från Hanumans kvaliteter och egenskaper genom yogafilosofi, yoga asanas, meditation, mudra och mantra.

Afro Yoga fusion

Återkommande specialevent där yoga möter afrikansk dans. Grundning, energi och rytmer men också  plats för stillhet. Vi rör oss mjukt och samtidigt kraftfullt, dansar och yogar barfota i medveten närvaro. Vi avslutar med trummeditation.

Yogaworkshop "Soulfood- näring till kropp och själ"

 En yogaworkshop i fyra delar över året 2018; vinter, vår, sommar och höst. Vi använde de fem elementen enligt kinesisk medicin genom yin- och yangyoga,  mantra, meditation och gongbad - metoder för näring till kropp och själ.

Yogaworkshop Relax, release & restore

En workshop skapad för den djupa avslappningen och återhämtningen. Vi använder Restorative yoga, gongbad och yoga nidra. Återkommande datum.

Yogaworkshop "Dear stress, let's break up!"

2017. En finstämd worksjhop om hur vi kan hantera stress med hjälp av yoga asanas, pranayama, meditation och yoga nidra (djupavslappning).

Yogaworkshop
"Yin och yang"

I samarbete med yinyogalärare Milla Krook höll vi under 2016 två uppskattade yogaworkshops med tema yinyoga möter yangyoga.