❈ Retreat 26-29 maj 2022❈ 

Eremito i Parrano
Eremito i Parrano
Yoga och meditation
Yoga och meditation
En plats för lugn och ro
En plats för lugn och ro

DISCONNECT TO RECONNECT 

Välkommen på retreat i Italien  

I samarbete med Jessica Larning, Urban Wellness Lifestyle, åker vi till underbart vackra Italien. 

Följ med oss och ge dig själv en välbehövlig paus från vardagen, sakta ned och ge dig själv ny kraft på magiska klostret Eremito, Umbrien, Italien!

Denna retreat sker delvis i tystnad, vilket innebär att det blir dags för dig att stänga av både mobilen och datorn för att hitta tillbaka och komma i kontakt med dig själv!

Egentid för reflektion genom guidade och tysta meditationer, tysta sittningar, mindfulness och härlig yoga där du kan slappna av, släppa taget om alla måsten och hitta tillbaka till dig själv på nytt. Vi är två yogalärare som delar undervisningen av yoga och meditiationer under vistelsen.

Eremito är en lyxig ermitage som ligger mitt ibland djupa berg, vattenfall och underbar skog. En plats perfekt för att tillbringa ett par avkopplande & förnyande dagar. Njut av vackra Moder Jord, promenera i den magiska omgivningen och ät näringsrik hälsosam, närproducerad vegansk kost.  

Erbjudande:

Retreat inkl tillgång till program och spa: 3000 kr
Programmet är all inclusive så all mat och dryck ingår.
Enkelrum 200 Euro/ natt
Dubbelrum 155 Euro/natt

(Observera att i priset ingår ej flygresa t o r till Rom eller dina personliga utgifter. Först när du fått bekräftelse på din bokning kan du boka flygbiljett.)


För detaljerat program, anmälan och frågor, kontakta: jessica.larning@hagabadet.se