❈ Yogaretreat ❈ 

Följ med oss till Sörby retreatcenter 9 - 11 oktober

Sörby retreatcenter
Sörby retreatcenter
Vacker natur
Vacker natur
Ren och hälsosam mat
Ren och hälsosam mat
Vegetariska rätter
Vegetariska rätter
Ekologiskt och närodlat
Ekologiskt och närodlat
Anna & Sandra
Anna & Sandra

Jag och Anna Nykvist välkomnar dig att följa med på yogaretreat.

En helg skapad för medveten närvaro. Genom tystnad och stillhet, varierad yogapraktik och meditationer får du möjlighet att ladda inför hösten och vintern. Hela helgens tema är att vara fullt närvarande i kropp, sinne och själ. Alla tekniker och övningar vi kommer att erbjuda under helgen ger dig möjlighet att möta de här tre delarna av dig själv. För fullt fokus på varje deltagare och trygg gemenskap kommer det att vara en mindre grupp om max 12 deltagare.

Preliminärt program

Drop in ankomst från kl 15.00 på fredag eftermiddag. Programmet startar kl 17.00. Under helgen bjuder vi in till en längre tystnad (mouna) från ca kl 21.00 på fredag fram till lunchtid på lördag. Du deltar i varierade yogaklasser, meditationer, soundhealing med gongbad och klangskålar, en hjärtöppnande ceremoni med trummeditation, samt gott om egentid för att bara vara, se specificerat program nedan.

Samtliga yogaklasser och övningar är uppbyggda för att kunna anpassas till både nybörjare och mer vana yogautövare, det är dock en fördel om du har någon tidigare erfarenhet av yogapraktik. Vi avslutar efter lunch på söndagen.

Om retreatcentret och maten

Vi har valt Sörby retreatcenter i Vessigebro, Halland, eftersom det är magiskt vackert. Det är en miljö där lugnet infinner sig med en gång och du kommer i kontakt med naturen på nära håll. Hela stället inbjuder till läkning, kontemplation, stillhet och djup närvaro. I området runt omkring finns både skog, sjö, öppna fält, böljande kullar och dalar där du finner bronsåldersgravar och andra kulturminnen. Här får du får njuta av hemlagad ekologisk och vegetarisk mat tillagad med kärlek och omtanke om både människa och natur. På Sörby retreatcenter tillämpas hållbarhet både ekologiskt, ekonomiskt och socialt. Med bil från Göteborg tar resan hit cirka 1 timme och 15 minuter.

"Här blir du omhållen av det goda, vackra och rofyllda, njuter lokal och ekologisk mat samt fylls av möten med andra som söker det samma. Sörby Retreatcenter är en hållbar retreatgård inbäddad i ett vackert kulturlandskap. I köket hittar vi trädgårdens alla läckerheter i fantastiskt goda, vegetariska rätter."

Läs mer: https://www.sorbyretreatcenter.com/

Ingår:

  • All yoga; 5 varierade yogaklasser med hathayoga/slow flow, yinyoga/restorative yoga, meditationsövningar, gongbad/soundhealing och ceremoni med trummeditation
  • 2 övernattningar i del av dubbelrum/trebäddsrum. 
  • All mat; 2 luncher, 2 middagar och 2 frukost samt fika i pauser.
  • Tillgång till bastu.
  • Utöver programmet finns gott om egen tid för vila, promenader, läsa en bok eller utforska den vackra naturen i omgivningarna.
  • Yogamattor finns att låna, men ta gärna med din egen om du föredrar det. 

Om oss
Vi som lärare har lång erfarenhet av yoga och meditation, och tack vare våra olika bakgrunder med varierade yogastilar, traditioner och utbildningar har vi möjlighet att erbjuda en rik bredd av kompetens och variation för dig som deltagare. Vårt syfte är att skapa ett så givande retreat som möjligt, med bra balans mellan aktivitet och avkoppling för att ge dig harmoni och välmående.

Sandra Adrian är internationellt certifierad yogalärare (E-RYT200, Experienced Yoga Teacher) och undervisar inom flera yogastilar; hathayoga, vinyasa, Yinyoga, gravidyoga och restorative yoga. Hon inspireras av yogisk filosofi, tantra, schamanism, elementen i naturen och ayurveda. Sandra håller yogakurser, workshops samt ger personlig undervisning av yoga. Hon arbetar också med Reiki healing, håller ceremonier, trummeditationer och soundhealing, samtliga tekniker för att ge människor möjlighet att utvecklas och komma i djupare kontakt med sig själva. Sandra arbetar heltid som yogalärare och kurs- och eventansvarig på Hagabadets tre livsstilsklubbar i Göteborg.

Anna Nykvist är utbildad inom hathayoga, kundaliniyoga, yinyoga, restorative yoga, gong-utbildning och mindfulness. Akademiskt har hon en utbildning som personalvetare samt en mer praktisk utbildning som hälsoutvecklare och massageterapeut. Till vardags arbetar hon som hälsoinspiratör och yogalärare på Hagabadet samt skriver artiklar för magasinet Yoga för dig.

Pris:
4500 kr. Hyra av sänglinne: 100 kr.

Bokning och frågor:
Om du har frågor om retreatet så tveka inte att kontakta oss:

Sandra:
sandra@adrian.nu  Tel 0709-319719
Anna: nykvist.anna@gmail.com  Tel 0739-281039