Retreat 14 - 17 september 2023 

Eremito i Parrano
Eremito i Parrano
Yoga och meditation
Yoga och meditation
En plats för lugn och ro
En plats för lugn och ro

Välkommen på NOURISH retreat i Italien  

I samarbete med Urban Wellness Lifestyle, åker vi till vackra Italien. 

Följ med oss och ge dig själv en välbehövlig paus från vardagen, sakta ned och ge dig själv ny kraft på magiska Eremito, Umbrien, Italien!

Denna retreat sker delvis i tystnad, vilket innebär att det blir dags för dig att stänga av både mobilen och datorn för att hitta tillbaka och komma i kontakt med dig själv!

Egentid för reflektion, promenader och spa varvas med meditationer, tysta sittningar, mindfulness och härlig yoga där du kan slappna av, släppa taget om alla måsten och hitta tillbaka till dig själv på nytt. Vi är två yogalärare som delar undervisningen av yoga och meditation under vistelsen. Varje dag får du också en teoretisk del med fokus på personlig utveckling genom föreläsning och kreativa övningar.

Eremito är en ermitage som ligger mitt ibland höga berg, vattenfall och underbar skog. En plats perfekt för att tillbringa ett par avkopplande & förnyande dagar. Njut av spa, vackra Moder Jord, promenera i den magiska omgivningen och ät näringsrik hälsosam, närproducerad plantbaserad kost. Stor frukostbuffé, fyrarätters lunch samt fyrarätters middag ingår.

(Observera att i priset ingår ej flygresa t o r till Rom eller dina personliga utgifter. Först när du fått bekräftelse på din bokning kan du boka flygbiljett.)

För detaljerat program, anmälan och frågor, kontakta: 

info@urbanwellness.se